Jukka Saarikko

Senior Partner, PhD

Jukalla on pitkä kokemus johto-, hallitus- ja konsultointitehtävistä. Enterprise Performance Management (EPM), kilpailukyvyn optimointi, tervehdyttämisprosessit ja muutosjohtaminen ovat Jukan vahvinta osaamisaluetta. Toiminnan periaatteena on jämäkkä, positiivinen tekeminen ja nopeat päätökset älykkäällä informaatiolla.

+358 500 634 524

jukka.saarikko{a}revise.fi

Anne Sutela

Senior Financial Advisor, KTM

Annella on vuosien kokemus taloushallinnon johto- ja esimiestehtävistä. Kassanhallinta ja siihen vaikuttavat osa-alueet sekä ennusteiden rakentaminen ja toteuttaminen ovat Annen vahvinta osaamisaluetta. Hän on systemaattinen, nopea ja tarkka ”kirstunvartija”.

+358 50 572 0030


anne.sutela​­{a}revise.fi 

Nelli Sutela

Financial Assistant, Merkonomi
Nellillä on hallussaan taloushallinnon päivittäiset toiminnot. Hänen innostuneisuutensa ja aktiivisuutensa ja nopea oppiminen antavat valmiudet kehittyä sovellusasiantuntijaksi lähitulevaisuudessa. Oma-aloitteisuus ja positiivisuus tekevät yhteistyöstä Nellin kanssa joustavaa ja mukavaa.

 +358 40 675 9644

nelli.sutela{a}revise.fi

Sinikka Kallioniemi

Senior Financial Advisor

Sinikalta löytyy kokemusta erilaisista taloushallinnon tehtävistä kirjanpidosta raportointiin. Sinikan vahvuuksia ovat ratkaisukeskeisyys ja kokonaisvaltainen asiakashallinta - tyhmiä kysymyksiä ei ole. Hän on helposti lähestyttävä, huolellinen ja ongelmien periksiantamaton selvittäjä.

+358 40 569 4836

 sinikka.kallioniemi{a}revise.fi

Jaakko Vaahtoniemi

Account  Manager

Jaakolla on pitkä kokemus toiminnanohjaus-järjestelmien palvelu- ja ratkaisumyynnistä sekä asiakaskoulutuksista. Lisäksi Jaakolla on kokemusta myös pankki-, vakuutus- ja tilitoimistoalalta.
Jaakko löytää oikeat työvälineet yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen ja tehostamiseen.

+358 400 669 723

 jaakko.vaahtoniemi{a}revise.fi