Jukka Saarikko

Senior Partner, PhD

Jukalla on pitkä kokemus johto-, hallitus- ja konsultointitehtävistä. Enterprise Performance Management (EPM), kilpailukyvyn optimointi, tervehdyttämisprosessit ja muutosjohtaminen ovat Jukan vahvinta osaamisaluetta. Toiminnan periaatteena on jämäkkä, positiivinen tekeminen ja nopeat päätökset älykkäällä informaatiolla.

+358 500 634 524

jukka.saarikko{a}revise.fi

Anne Sutela

Senior Financial Advisor, KTM

Annella on vuosien kokemus taloushallinnon johto- ja esimiestehtävistä. Kassanhallinta ja siihen vaikuttavat osa-alueet sekä ennusteiden rakentaminen ja toteuttaminen ovat Annen vahvinta osaamisaluetta. Hän on systemaattinen, nopea ja tarkka ”kirstunvartija”.

+358 50 572 0030


anne.sutela​­{a}revise.fi 

Nelli Sutela

Financial Assistant, Merkonomi
Nellillä on hallussaan taloushallinnon päivittäiset toiminnot. Hänen innostuneisuutensa ja aktiivisuutensa ja nopea oppiminen antavat valmiudet kehittyä sovellusasiantuntijaksi lähitulevaisuudessa. Oma-aloitteisuus ja positiivisuus tekevät yhteistyöstä Nellin kanssa joustavaa ja mukavaa.

 +358 40 675 9644

nelli.sutela{a}revise.fi

Sinikka Kallioniemi

Senior Financial Advisor

Sinikalta löytyy kokemusta erilaisista taloushallinnon tehtävistä kirjanpidosta raportointiin. Sinikan vahvuuksia ovat ratkaisukeskeisyys ja kokonaisvaltainen asiakashallinta - tyhmiä kysymyksiä ei ole. Hän on helposti lähestyttävä, huolellinen ja ongelmien periksiantamaton selvittäjä.

+358 40 569 4836

 sinikka.kallioniemi{a}revise.fi

Niko Laine

Project Manager, Solution Consultant, Tradenomi, KLT

Nikolla on 15 vuoden työkokemus sähköisen taloushallinnon, raportoinnin ja rahoitusalan projekteista Suomessa ja Luxemburgissa. Taloushallinnon kokonaisnäkemys ja talousohjelmistojen käyttöönotot ja koulutukset sekä monipuolinen kansainvälinen kokemus ovat Nikon vahvuudet. Hän on systemaattinen ja aikaansaava, positiivinen milleniaali. 

 niko.laine{a}revise.fi