Revise Oy

Revise Oy

Revise Oy on vuonna 2016 perustettu, toimivan johdon omistama yhtiö. Jukka Saarikko, PhD ja  Anne Sutela, KTM perustivat yhtiön huomattuaan, että globaaleilta markkinoilta puuttui sovellus, jonka avulla voitaisiin ennustaa viikkotasoista kassavirtaa. Monet isotkin kansainväliset yhtiöt käyttävät Exceliä kassavirtaennusteen tekemiseen. Keskustelut sidosryhmäverkoston kanssa osoittivat, että markkinoilta puuttuu tuote, jolla 12 viikon rullaava kassavirtaennuste saadaan toteutettua ja samalla muut suunnittelu-, ennuste- ja raportointitarpeet toteutuvat helposti ja edullisesti.   

Revise EPM sovellus on ensimmäinen suunnittelu- ja raportointiohjelmisto, jonka yksinkertaisen ja helpon prosessimallin avulla voidaan tehdä viikkotasoista kassavirtaennustamista. Revise EPM voidaan integroida asiakkaan muihin informaatiojärjestelmiin (ERP, CRM, taloushallintojärjestelmät, HRM järjestelmät, jne.) perustana olevan Tabella Business Tools järjestelmän (jolla on jo yli 4000 käyttäjää) ansiosta eli Revise EPM on ekosysteemi ekosysteemin sisällä.

Yhtiön toimintafilosofiana on ollut rakentaa järjestelmään standardisoitu malli, jonka käyttöönotto sujuu erittäin nopeasti ja joka toimii kuukausimaksullisena Saas pohjaisena pilvipalveluna. Mallin ansiosta voidaan nykyaikaiset työvälineet tarjota asiakkaalle käyttöön edullisella hinnalla ja nopealla käyttöönotolla. Näin saadaan myynti- ja tulosennustaminen osaksi asiakasyritysten toimintaprosessia lähtien liikkeelle yksinkertaisesta mallista, jota voidaan tarvittaessa kasvattaa rajattomasti. Revise Oy kehittää tuotettaan jatkuvasti ja julkaisee lisäapplikaatiota asiakkaille, jotka haluavat laajentaa järjestelmäänsä.

Yrityksen perustajilla on pitkäaikainen käytännön kokemus yritysten suunnittelusta ja raportoinnista yritysjohdon ja taloushallinnon näkökulmasta. Sovelluksen tuotekehityksessä syntyneillä ratkaisuilla on pyritty saamaan kaikki tämä kokemus asiakasyritysten käyttöön. Revise EPM sovelluksen kehitys on alkanut asiakkaiden tarpeesta ja sovellusta, sekä siihen liittyviä lisäapplikaatioita kehitetään asiakkailta saatavan palautteen pohjalta.

Älykästä informaatiota liiketoiminnan tulevaisuuden ohjaamiseen sekä kilpailukyvyn ja kassavirran optimoimiseen.

 Jos haluat kuulla lisää, ota yhteyttä!

Varaa demo

Miten haluat että sinuun otetaan yhteyttä?

Mitä haluaisit erityisesti kuulla demossa?

KassavirtaennusteestaTase-ennusteestaTulosennusteestaMyyntiennusteestaYleisesti Revise EPM - sovelluksestaKonsultointipalveluista

×

Book a demo

How do you want to be contacted?

What do you want to hear in the demo?

Cashflow forecastBalance sheet forecastProfit forecastSales forecastAbout Revise EPMConsulting

×