Raportointijärjestelmä

Revise EPM -sovellus

Revise EPM (Enterprise Performance Management) on talouden suunnittelu- ja raportointisovellus, jolla saa ajantasaiset tiedot liiketoiminnan suorituskyvystä, trendeistä, kannattavuudesta ja kassavirrasta. Selkeästi ohjeistetuilla prosesseilla tiedot saa helposti ja nopeasti, pilvipohjaisuuden ansioista se onnistuu missä ja milloin vain.

Kassanhallinta ja realistinen ennustaminen ovat mahdollisia sovelluksen sisältämällä 12 viikon rullaavalla kassavirtaennusteella, jota ei toistaiseksi löydy mistään muusta ohjelmistosta. Viikkotason ennuste tuo tehokkuutta kassanhallintaan ja antaa aikaa reagoida tarvittaviin muutoksiin liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Sovelluksen raportointipaketeilla saa kaiken tarvittavan informaation hallitustyöskentelyyn ja sidosryhmäraportointiin, sekä operatiivisten päätösten pohjaksi. Myös omien raporttien rakentaminen on mahdollista. Sovelluksen avulla voidaan painopiste siirtää raporttien tekemisestä niiden analysointiin.

Sovellus sisältää tulos-, tase- ja rahoituslaskelmaraporttien lisäksi tulosennusteen kustannuspaikoittain ja pääosin automaattisesti lasketun tase-ennusteen.

Revise EPM on nykyaikainen, älykäs ratkaisu, joka on helppo integroida osaksi johtamisjärjestelmää.

Jos haluat kuulla lisää, varaa ilmainen demo!

Helppo käyttää
Nopea käyttöönotto
Edulliset kustannukset

Raportointi

Sovelluksella saat tuotettua helposti ja nopeasti kaikki tarvitsemasi raportit toteutumista, budjeteista ja ennusteista sekä haluamasi vertailut.

Myyntiennuste

Kaiken liiketoiminnan perustana on kannattava myynti. Hyvin laadittu, realistinen myyntiennuste antaa suuntaviivat koko muulle operatiiviselle toiminnalle (ostot, valmistus, toimitus, talous, jne.).

Tulosennuste

Tulosennusteen tavoitteena on estimoida yhtiön tuleva liikevaihto ja kannattavuus. Tähän liittyy olennaisena osana trendit liiketoiminta-alueittain ja kustannuspaikoittain. Pohjatieto tulosennusteelle liikevaihdon ja myyntikatteen osalta saadaan suoraan myyntiennusteesta.

Budjetointi

Budjetointi on osa yrityksen tavoitteiden asettelua, jolla luodaan numeeriset suuntaviivat seuraavalle vuodelle, ehkä pidemmällekin ajalle.

Kassavirtaennuste

Kassavirtaennuste on yksi tärkeimpiä työkaluja yrityksen menestyksen ja kannattavuuden mittaamisessa. Kassavirtaennusteella saadaan hyvä näkemys yrityksen tulevasta rahavirrasta ja rahavarojen määrästä.

Tase-ennuste

Tase-ennusteella saadaan jatkuva mahdollisimman luotettava näkemys yhtiön taseesta ja sen eri elementtien kehitysnäkymistä valitulla ajanjaksolla (varasto, saatavat, omavaraisuus, jne.).

Varaa demo

Miten haluat että sinuun otetaan yhteyttä?

Mitä haluaisit erityisesti kuulla demossa?

KassavirtaennusteestaTase-ennusteestaTulosennusteestaMyyntiennusteestaYleisesti Revise EPM - sovelluksestaKonsultointipalveluista

×

Book a demo

How do you want to be contacted?

What do you want to hear in the demo?

Cashflow forecastBalance sheet forecastProfit forecastSales forecastAbout Revise EPMConsulting

×