Toimitusjohtaja

Johtaja tai toimitusjohtaja

Kun tarvitset liiketoiminnan muutoksen suunnitteluun ja erityisesti toteuttamiseen kokenutta johtajaa, voi oikea vaihtoehto olla väliaikainen johtaja/toimitusjohtaja. Revise Oy tarjoaa tähän tarpeeseen kokeneen ammattilaisen, olipa kyseessä sitten talousjohtaja, liiketoimintajohtaja, toimitusjohtaja tai vaikka hallituksen puheenjohtaja.

Toiminnan tehostamiseen ja kilpailukyvyn nopeaan parantamiseen voi väliaikainen johtaja/toimitusjohtaja olla optimaalinen ratkaisu. Kun hallitus ja omistajat vaativat nopeita tuloksia ja uudenlaisia toimintatapoja muuttuvassa ympäristössä, voidaan tällaiset tarpeet ratkaista nopeasti ja hakea ratkaisu juuri tähän spesifiin tarpeeseen.

Väliaikainen johtaja/toimitusjohtaja toteuttaa yhdessä sovitut (tai aiemmin päätetyt) muutokset ja vastaa siitä, että tavoitellut liiketoiminnalliset tulokset saavutetaan. Etuna yritykselle on objektiivinen ulkopuolinen näkemys ja pitkä kokemus, joka saadaan nopeasti ja joustavasti yrityksen käyttöön.

Väliaikainen johtaja/toimitusjohtaja suorittaa tehtävät projektin omaisesti, sovitussa laajuudessa ja yhdessä sovitun ajan puitteissa. Tarvittaessa hän huolehtii uuden tai uusien henkilöiden perehdyttämisestä, jotta tiedot tehdyistä muutoksista ja niiden perusteista sekä saavutetuista tuloksista antavat hyvän perustan uusien johtajien tulevalle kehitystyölle.

Ota yhteyttä, niin rakennetaan Sinulle sopiva ratkaisu!

Varaa demo

Miten haluat että sinuun otetaan yhteyttä?

Mitä haluaisit erityisesti kuulla demossa?

KassavirtaennusteestaTase-ennusteestaTulosennusteestaMyyntiennusteestaYleisesti Revise EPM - sovelluksestaKonsultointipalveluista

×

Book a demo

How do you want to be contacted?

What do you want to hear in the demo?

Cashflow forecastBalance sheet forecastProfit forecastSales forecastAbout Revise EPMConsulting

×