Talousjohtaja

Talousjohtaja

Väliaikainen talousjohtaja ottaa tarvittaessa kokonaisvastuun asiakasyrityksen taloushallinto-yksiköstä. Hän tuottaa yrityksen johdolle raportointia, on mukana budjetointi- ja ennusteprosesseissa ja tilinpäätöksessä. Työhön voi sisältyä taloushallinnon prosessien kehittämistä asiakasyhtiössä. Hän osallistuu tarvittaessa myös rahoituksen suunnitteluun ja hankintaan.

Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme on avuksi, kun tarvitset väliaikaista apua talousjohdossasi: sairausloman, äitiysloman tai jonkin muun tarpeen johdosta. Tällaisia tilanteita voi tulla vastaan myös silloin, kun työntekijä lopettaa yhtiön palveluksessa ja uuden henkilön rekrytointi on vielä käynnissä.

Revise Oy:n kokenut henkilökunta auttaa tarvittavassa laajuudessa, koko- tai osa-aikaisesti yhdessä sovitun ajan. Tarvittaessa huolehditaan uuden tai uusien henkilöiden perehdyttämisestä, jotta viestinvaihto voidaan toteuttaa mahdollisimman joustavasti ja häiriöittä. Jos tarvitset talousjohtajan muutamana päivänä kuukaudessa, apu löytyy meiltä.

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä Sinulle sopivin ratkaisu!

Varaa demo

Miten haluat että sinuun otetaan yhteyttä?

Mitä haluaisit erityisesti kuulla demossa?

KassavirtaennusteestaTase-ennusteestaTulosennusteestaMyyntiennusteestaYleisesti Revise EPM - sovelluksestaKonsultointipalveluista

×

Book a demo

How do you want to be contacted?

What do you want to hear in the demo?

Cashflow forecastBalance sheet forecastProfit forecastSales forecastAbout Revise EPMConsulting

×