Controller

Controller

Väliaikainen controller toteuttaa asiakasyrityksessä esimerkiksi seuraavia tehtäviä: raportointi, budjetointi, ennusteet, tilinpäätös, pääkirjanpito ja muut vastuulliset taloushallintoyksikön tehtävät. Myös taloushallintoprosessien kehittäminen ja organisointi ovat mahdollisia työskentelyalueita. Väliaikainen controller voi osallistua tarvittaessa myös rahoituksen suunnitteluun ja hankintaan.

Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme on avuksi, kun tarvitset väliaikaista apua taloushallinnossasi sairausloman, äitiysloman tai jonkin muun tarpeen johdosta. Tällaisia tilanteita voi tulla vastaan myös siksi, että työntekijä lopettaa yhtiön palveluksessa ja uuden henkilön rekrytointi on vielä käynnissä. Voit käyttää palveluamme myös lomasijaisena.

Controller voi olla käytössäsi koko- tai osa-aikaisesti, määräaikaisessa tehtävässä tai muutaman päivän kuukaudessa tarpeesi mukaan. Tarvittaessa hän huolehtii uuden tai uusien henkilöiden perehdyttämisestä, jotta viestinvaihto voidaan toteuttaa mahdollisimman joustavasti ja häiriöittä.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään yrityksellesi sopiva ratkaisu!

Varaa demo

Miten haluat että sinuun otetaan yhteyttä?

Mitä haluaisit erityisesti kuulla demossa?

KassavirtaennusteestaTase-ennusteestaTulosennusteestaMyyntiennusteestaYleisesti Revise EPM - sovelluksestaKonsultointipalveluista

×

Book a demo

How do you want to be contacted?

What do you want to hear in the demo?

Cashflow forecastBalance sheet forecastProfit forecastSales forecastAbout Revise EPMConsulting

×